Flormar Magnetic Twist

Post u kojem ću vam predstaviti Flormar Magnetic Twist lakove je ujedno i moj prvi post na blogu.  S obzirom da obožavam lakove, nokte i sve što ima veze s tim odlučila sam da otvorim blog najviše zbog toga da sve svoje manikure, nove i stare lakiće mogu da  nađem na jednom mjestu. Već dugo pratim dosta blogova na ovu temu, a lakiranje noktiju i skupljanje lakova se polako pretvara u hobi (da ne kažem opsesiju :)). Kada zavirite na ovaj blog najčešće ćete moći da vidite koji lak ili manikuru trenutno imam, ali i neke druge teme iz svijeta dekorativne kozmetike.

A sada malo i o lakovima. Ovih dana, kupila sam četiri Flormar Magnetic Twist laka. Uzela sam nijanse: MG01, MG05, MG03 i MG02 (s lijeva na desno).

My first blog post :) I wanted to show you these beautiful Flormar Magnetic Twist nail polishes. I bought four different shades:  MG01, MG05, MG03 i MG02.

Ovaj put ću vam detaljnije pokazati nijansu MG01, a ostale će biti u narednim postovima :)

This time I will show you MG01 shade.


Lakovi dolaze pakovani u plastificiranu kutijicu u kojoj se nalazi: lak, uputstvo za upotrebu i magnet.

They come in plastic box together with magnet and instructions for use.

Magnet je po mom mišljenju dosta jednostavan za upotrebu, a u jednom od narednih postova ću vam i uporediti flormarov magnet sa drugim magnetom koji imam da vidite zbog čega tako mislim.

Magnet is very simple to use. 

Da ne dužim, pogledajte kako ovaj lak izgleda na noktima.

Shade MG01 on my nails.

Ovo je jedan sloj laka.  Kao bazu sam koristila Evelin 8u1, a top coat je Essence Better Than Gel Nails. Kod ovih lakova je važno da se dobro osuše prije stavljanja nadlaka i da se nanese u par brzih poteza jer se može desiti da se uzorak izgubi (ne nalazim bolji izraz :D). Cijena jednog laka je 4 BAM, što bi bilo oko 2 EUR.
I za kraj jedna slika iz njihovog kataloga da vidite u kojim nijansama su dostupni ovi lakovi.
 
Available shades.


Nadam se da je post bio od koristi. Ako imate bilo kakva pitanja, primjedbe, sugestije slobodno komentarišite :)
Pozdrav!


2 comments