Flormar Supershine 04

Malo sam se zasitila šarenih noktića i toga da mi lakiranje traje po 2 sata, pa ću vam u ovom postu samo pokazati jedan novi lak koji je na dobrom putu da udje medju favorite :). Ne znam kako ga do sada nisam zapazila! Flormar Supershine 04!

I'm a bit tired of colorful nails and that painting them lasts more than two hours so in this post I'll show you one beautiful nail polish :) It's on his way to become one of my favorites. I don't know how I didn't notice him earlier! Flormar Supershine 04!









Kao što vidite, u pitanju je divna koralna nijansa sa diskretnim zlatnim shimmerom. Mislim da se može vidjeti na prvoj i drugoj fotografiji. Nanijela sam ga u tri sloja, iako bi moglo proći i sa dva.

As you can see, it's beautiful coral shade with discrete golden shimmer. I think you can see it on the first and second photo. I applied three coats, but it's just fine with two.

I za kraj, da se zahvalim Lauri sa Clothes, cosmetics and chat bloga što me je nominovala za nagradu. Nažalost, trenutno nemam vremena da napišem čitav post i ispoštujem pravila preuzimanja pa ću samo da joj se zahvalim i ostavim link na njen blog da možete da ga posjetite i vidite neke od njenih radova na noktima.

And, for the end, I would like to thank Laura from Clothes, cosmetics and chat blog for nominating me for a blog award.  Unfortunately, I don't have much time to write a post and comply with takeover rules so I'll just thank her and leave a link to her blog so you could check it out and see some of her beautiful nail designs.
Thanks again, Laura!

To je to za ovaj put, nadam se da vam se svidja lak :)


That's it for this time, I hope you like the polish :)

Bye, bye :*

6 comments

  1. Mnogo lep koralac, i nokti su ti divni :)

    ReplyDelete
  2. uh, stvarno su ti nokti prelepi, i ove boje baš savršeno izgledaju na dugim noktima!

    ReplyDelete
  3. You're welcome for the award!
    And I love this polish, especially the shimmer :-)

    ReplyDelete
  4. sve se nešto mislim, kad imaš tako krasne nokte i najobičniji lak super djeluje :-D
    sviđa mi se lak, baš je... nenaporna boja, a zlatni shimmer je veliki plus :-D

    ReplyDelete
  5. Jaooo, koja divna nijansa! Podsjeća me na Bourjois 16, al ovaj tvoj mi je još ljepši!

    ReplyDelete