Golden Rose Galaxy 21

Galaxy je jedna od zadnjih Golden Rose kolekcija lakova, sastoji se od 36 različitih nijansi teksturisanih lakova koji iako spadaju u teksturisane prilično se razlikuju od onih iz Holiday kolekcije. Dakle ne radi se samo o hrapavoj teksturi, nego i o raznim kombinacijama glitera koji daju efekat pješčanog svjetlucanja. Kao da ste posuli gliter po noktima, i ne morate ga fiksirati nadlakom :).
Dolaze pakovani u okrugle bočice od 10,3 ml, i četkicama koje su dosta uže od onih u Rich Color i Holiday lakovima ali su i dalje jednostavne za rukovanje. 
Galaxy koji ćete danas vidjeti je onaj pod brojem 21...

Galaxy is one of the latest Golden Rose collections. It consists of 36 different textured nail polishes. But, they are not just textured like the ones from Holiday collection, they are made of a lot more glitter combinations which gives them that sparkly sand effect. It's like you sprinkled your nail with glitter and you don't have to seal it with top coat :)
They come in simple round bottles which contains 10, 3 ml of the product. The brush is narrower that the one in Rich Color and Holiday nail polishes but it still does a great work.
The Galaxy you'll see today is the one with number 21...



U bočici ne izgleda kao neka spektakularna nijansa, više kao nespretna mješavina glitera od koje ne očekujete puno. Istina je, ustvari, da potpuno drugačije izgleda na noktima. Do izražaja najviše dolazi zlatni i rozi gliter a providna "rozikasta" baza se tek naslućuje negdje ispod svih tih šljokica. Takođe sadrži i jako sitni duohrom šimer koji se najbolje vidi na direktnom sunčevom svjetlu i zavisno od ugla gledanja može da vuče na zelenu boju.

When you look it in the bottle, it doesn't look like any especially beautiful shade. More like some clumsy glitter mix. The truth is that it looks way different on the nails. Pink and golden glitter are the most visible, and the clear pinkish base fell under all that glitter. It also contains very small duochrom particles you can see in the direct sunlight and depending on the point of view can look green.



Uprkos bazi i rozim šljokicama, ja bih rekla da ovaj lak na noktima izgleda kao neka breskvasta boja. 
Na slikama imam samo bazni lak Eveline 8u1 i dva sloja Galaxy 21. Preko ovakvih lakova se ne stavlja nadlak ukoliko mislite sačuvati ovaj finiš, a sami se jako brzo suše tako da im je to još jedan veliki plus.

Despite the pinkish base and loads of pink glitter, I think it looks kind of peachy on the nails. 
In the pictures I have base coat (Eveline 8u1) and two coats of Galaxy 21. Over textured nail polishes you are not supposed to use top coat, if you want to preserve the sparkly  textured finish. They dry really fast on its own.  


Fotografija iznad je slikana na direktnom sunčevom svjetlu i malo je mutna kako bi se bolje vidjelo svjetlucanje.

The photo above is taken in the direct sunlight and its a bit blurry so you can see the sparkles.



Meni se jako sviđa nijansa, djeluje nekako luksuzno. Nije ni čudno što su jako sličnu nijansu (ako ne i istu) branda Barry M nazvali Princess.

Šta vi mislite? Volite li teksturisane lakove? Imate li neki iz Galaxy kolekcije?
 Puno pozdrava do sledećeg posta :*

I like it very much, it looks luxury to me. No wonder they called a very similar (if not the same) Barry M shade Princess.

What do you guys think? Do you like textured nail polishes? 
Till next post :*

*Iako sam ovaj lak dobila u svrhu recenzije, to nije imalo uticaja na moje mišljenje/Even I received this nail polish for review purposes, it didn't affect my opinion

8 comments

  1. Svaki lak koji vidim na tvojim noktima ja odmah poželim :) i ne mogu da vjerujem kako si ga uspjela tako dobro pofotkati… ja nikako ne surađujem sa glitterima :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sreća pa su ti GR lakovi lako dostupni :)
      I ja se čudim kako mi nekad dobro slike ispadnu s obzirom koliko mi je aparat star :D A možda je i ova čudna svjetost danas (ni sučano, ni oblačno) doprinijela da slike budu dobre.
      U prinicipu, kad slikam gliter, okrenem malo nokte da uhvatim sjaj i primaknem aparat malo bliže nego inače, i to je to.

      Delete
  2. Jao, predivan je! <3 Tako mi je drago da sam ga ipak ubacila u košaricu! Pohvalit ću se i ja! Nalakirat ću ga tek kada potamnim - ovaj zaslužuje poseban tretman! :D I divni su ti nokti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znas da jeste :)
      Baš sam htjela napomenuti da bi dobro izgledao na djevojkama tamnijeg tena, ali zaboravih. Mada, ne bunim se ni kako meni stoji na svijetal ten :).
      I hvala ;)

      Delete
  3. Veoma mi se dopada kako ti stoji. Kod nas nisu ni uvezli ovu kolekciju, a toliko sam se radovala onom koji je djup za OPI Stay The NIght.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Moram priznati da se i meni svidja :)
      Vidjela sam da ima dosta "dupe" nijansi što se tiče OPI-ja. Uzela sam br. 14 a on je navodno dupe za Can't Let Go.

      Voljela bih da neko uporedi i ovaj 21 sa Barry M Princess, djeluju mi isti na swatchevima.

      Delete
  4. Jako mi se dopada! I zao mi je sto nema kod nas :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem da će doći. Šteta bi bilo da vam uskrate ovako dobro kolekciju.

      Delete