Avon Luxe paleta sjenila - Sophisticated Violets



Volim ljubičastu boju u svim mogućim oblicima, pogotovo kada se radi o dekorativnoj kozmetici, tako da nisam mogla odoljeti ovoj paleti o kojoj vam danas pišem.
Avon Luxe je inače posebna linija dekorativne kozmetike, dolazi u nešto luksuznijem pakovanju i cijene su znatno više u odnosu na ostalu Avon dekorativu. Mene su posebno privukla sjenila jer inače jako volim palete svih veliičina.



Avon Luxe palete dolaze u predivnoj zlatnoj ambalaži koja na prvi pogleda djeluje dosta čvršće i kvalitetnije nego što se stiče utisak nakon prvog uzimanja u ruke. 



A ispod poklopca se nalazi ukupno 8 grama proizvoda podijeljenih na pet nijansi i mali klasični spužvasti aplikator. 
Kada sam gledala sjenila u katalogu mislila sam da se radi o mat sjenilima, međutim sve nijanse sadrže manje ili više šimera. 


Najsvjetlija nijansa u paleti je, rekla bih, jako svijetla boja lavande i pigmentacija joj nije jača strana. Sadrži jako, jako sitni šimer i mislim da je najpogodnija za naglašavanje unutrašnjeg ugla oka. 
Tamno siva, boja grafita zapravo, nalazi se sa lijeve strane i ona je "najšljokičastija" i najbolje pigmentirana u paleti. Ne trusi se i jako lijepo se nanosi i blenda. Ona mi je zapravo favorit, iako se odlučih za ovu paletu zbog ljubičaste boje. 
Pink nijansa i ova donja "violet" su ustvari jako slične zbog plavog odsjaja, toliko da se na swatchevima ne vidi razlika između njih. Bar je moj aparat ne detektuje :).  Obe se truse pri nanošenju i treba im par nanosa da dobijete punu boju. 
Sa desne strane se nalazi tamna nijansa boje patlidžana, po karakteristikama slična tamno sivoj ali ipak malo lošija. Neravnomjerno se nanosi uprkos dobroj pigmentaciji.


Swatchevi su rađeni preko Catrice baze za sjenila, i preporučujem vam da, ukoliko kupite ovu paletu, sjenila nanosite preko baze, neke mekše olovke za oči ili mrvice korektora. 

Moram priznati da sam očekivala malo više od ove palete s obzirom na cijenu, i u odnosu na nju ipak bih radije preporučila Avon Quad sjenila iz obične kolekcije. Ali, mene kao ljubitelja ljubičaste boje ovi "problemčići" neće spriječiti da koristim ovu paletu, a evo i kako izgleda "na djelu". Ispod je također Catrice baza za sjenila. 



Jeste li  probali nešto iz  Avon Luxe kolekcije? Kakva su vaša iskustva?


*PR uzorak

No comments