Essence I love trends - The Nudes (05, 07)

U paketu koji sam nedavno dobila od Ovnak d.o.o. našla su se dva Essence I love trends - The Nudes laka u nijansama 05 Pure Soul i 07 Hope for love, i danas je njihovo predstavljanje došlo na red.
I love trends - The Nudes trenutno broji osam nijansi, od kojih je jedna šljokičasta i pretpostavljam da je predviđena da se nosi kao nadlak. Dolaze u valjkastim bočicama, sličnim onim kod Catrice lakova, samo što su nešto manji i sadrže 8ml proizvoda. Imaju pljosnatu četkicu prosječne širine koja meni odgovara jer mi je lako izvući onaj čuveni luk pri korijenu nokta i nemam potrebe za popravljanjem kistom. Preporučena cijena ovih lakova je 3,75 KM (oko 2 EUR)

ENG: In the package I recently received from Ovnak were two Essence I love trends - The Nudes nail polishes in shades 05 Pure Soul and 07 Hope for love,  so you can read my opinion on them in this post.
I love trends - The Nudes collection currently counts eight different shades. One of them is glittery and I presume that it's supposed to be top coat. They come in a cylindrical shaped bottles, similar to the Catrice ones, just a bit smaller. There is 8ml of nail polish in it. The brush is flat, average width and it works great with my nails. Applies nail polish perfectly around the cuticle area, so I don't have to clean up after polishing. The recommended price for these nail polishes is around 2 EUR.



























05 Pure Soul

Već znate da sam slaba kad su u pitanju opisi boja, i više volim kada to fotografije urade umjesto mene, ali ovaj lak sam doživjela kao jednu suptilnu mliječnu, bež, sa žučkastim i breskvastim momentima. Sama baza je poluprovidna, jako svijetla bež i sadrži shimmer u boji bronze koji na suncu može da da taj neobičan odsjaj koji ovaj lak izdvaja od drugih, njemu sličnih.
Ovaj lak će dati potpuno prekrivanje tek sa tri sloja, ali ja na slikama imam dva  i jako mi se svidja kako izgleda bez te potpune prekrivenosti.

ENG: I guess you already know I'm not great when I need to describe colors, and I sure prefer when my pictures do it, but I see this shade as a beautiful milky, beige, with some yellowish and peachy tones. The base is really light beige, and it contains bronze colored shimmer which can give that interesting look to this shade which makes it different than other, similar nail polishes.
On the pictures below I have two layers and l like how it looks, but if you want full coverage you'll have to add at least one more.








07 Hope for love

Što se mene tiče ovo je jedna klasična prljavo roza, nude nijansa koja sa dva tanka sloja daje potpuno prekrivanje i svojom formulom omogućuje savršeno ujednačenu boju. Jako volim ovakve nijanse, neutralne i elegantne. Što se tiče podtona, na momente mi se čini kao hladan, ali što ga duže gledam čini mi se da ipak pripada neutralnim te da će kao takav pristajati svakom tenu.

ENG: As far as I'm concerned, this is one classic dusty rose, nude shade which provides full coverage with two really thin coats and perfectly even color with its great formula. I really like colors like this, neutral and elegant. And for the undertones, I though it's on the cold side, but the longer I look the more it looks totally neutral to me, so I'm sure it'll fit any complexion.




Oba su podjednako lijepa, nosiva, zahvalna za kombinovanje i imaju sjajnu formulu te nisam u mogućnosti izdvojiti dražeg.

Možete li Vi? Koji Vam se više sviđa?
Puno pozdrava do sledećeg posta?

ENG: Both are beautiful, wearable, great for different combinations and they both have a great formula so I can't pick a favorite.

Can you? Which one do you prefer? 
Till next post...

15 comments

  1. Meni se drugi više dopada i gledam ga otkako mi je stigao, ali nikako da dođe na red. Imam nekoliko sličnih lakova kao što je taj prvi, pa se i ne žurim s isprobavanjem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su oba bas lijepa, ali ja inace volim nude lakove, pa nije ni cudno. Mislim da ces se ipak prijatno iznenaditi kad nalakiras pure soul, i da je ipak malo drugaciji od slicnih :)

      Delete
  2. Joj pure soul je divan, jedva cekam da ga mazem sad kad vidim kakav je na noktima *-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ga vidjela kod Jasmine na fb, pa poletila da probam :) Uzivo je jos ljepsi, ipak moja skromna fotografska oprema ne moze uhvatiti taj shimmer :D

      Delete
    2. Ja sam ga vidjela kod Jasmine na fb, pa poletila da probam :) Uzivo je jos ljepsi, ipak moja skromna fotografska oprema ne moze uhvatiti taj shimmer :D

      Delete
  3. slazem se da su za 05 potrebna tri sloja za potpuno prekrivanje, mada ga i ja nosim sa dva sloja.. 07 mi je prekrasaaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda čak i četiri. Ali nije ni zamišljen kao lak sa potpunim prekrivanjem. Svejedno je super.
      07 je nekako damski :)

      Delete
  4. Lijepe su nijanse, svidjaju mi se, ali je po mom ukusu vise ova druga nijansa :)

    ReplyDelete
  5. lijepe su nijanse :D sviđaju mi se i jedna i druga, a ovaj drugi mi je dobro došao jer nisam imala ovako prljavu rozu u kolekciji :)

    ReplyDelete
  6. I like both of them and I could were these two together in one mani. I like your swatches and description!

    ReplyDelete
  7. Super su mi oba ali kad bih birala izabrala bih ovaj ružičasti jer je baš poseban :)

    ReplyDelete
  8. Uh, Pure Soul je predivan, ne znam kako ga nisam uočila... Predivni nokti btw :)

    ReplyDelete