Essence - Modern Romance

Vjerujem da ste svi već upoznati sa novim Essence asortimanom, a pogotovo sa Color & Go lakovima koji nam od septembra dolaze u novim, ljepšim bočicama i nešto većoj količini nego što je ranije bio slučaj. Sada umjesto 5 ml bočica sadrži 8 ml, a cijena je 3,55 KM (oko 1,75 EUR). Nisam sigurna da li je i cijena promjenjena u odnosu na staru n. Pored bočice i mililitraže, promjenjena je i četkica. Sada je nešto šira, slična četkicama koje imaju noviji Miss Sporty i Golden Rose Rich Color lakovi. Pokušala sam i da uslikam kako izgleda u poređenju sa starom Essence četkicom, pa evo slika...

I believe you all familiar with Essence new assortment, especially Colour & Go nail polishes. Now they have a new, prettier bottles and a little larger amount than they used to. Instead of 5ml now you get 8ml for the price of 1.75 EUR. I'm not sure if the price got changed. Besides the bottle and the amount, they have a different brush too. It's a bit wider than it used to be, very similar to the one from Miss Sporty and Golden Rose Rich Color polishes. I tried to compare it with the old Essence brush, so here is the picture...



Nijansa koju sam ja izabrala je 110 Modern Romance, a evo i kako izgleda na mojim noktima.

The shade I bought is 110 Modern Romance, and here's how it looks on my nails.





Moram spomenuti da se malo teže nanosi, pa su mu trebala tri deblja sloja da boja bude ujednačena. Ali, to je valjda zajednička karakteristika većini pastelnih lakova. Što se tiče trajnosti, nije me oduševio. Već nakon 24h sam imala vidljivu bijelu liniju na vrhu nokta, iako sam koristila i nadlak (kao i uvijek). 
Međutim, ovo je jedan od rijetkih lakova za koje smatram da se super slažu sa mojim tenom pa mu opraštam nedostatke :)

I must mention that is a bit harder to apply, so I had to put three thicker coats for an even coverage. But, I guess that's common to all pastel colors.  As for staying power, I was not impressed. After only 24 hours I had a visible tipwear, even though I used a top coat (as always).
However, this is one of the few polishes that seem to be having a great match with my skin tone, so I forgive him those imperfections :)

Koristite li vi Colour and Go lakove? Jeste li zadovoljne?
Do sledećeg posta...

Do you use Colour and Go nail polishes? Are you satisfied?
Till next post...
Bye! 

5 comments

  1. Zaista ti veoma lepo ide uz ten.
    Mislim da je na Ani neko izračunao da je po ml novo pakovanje jeftinije od starog, tako da se više isplati. Meni jedino smeta dugačak grlić bočice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Nekako mi se baš stopio sa tenom :) Inače to rijetko kad primjetim.
      Pa i meni se čini da je jeftinije, ali nisam mogla garantovati.
      A sada kad si rekla za grlić vidim da je prilično dugačak, i da će biti problema kada se bočica isprazni.

      Delete
  2. Predivno ti stoji lak, nokti su po običaju predivni, slinim svaki put kada ih vidim, ne moram ponavljati na čije me podsjećaju :mig:

    ReplyDelete
  3. jako lijepa boja, kao da mi je od nekud poznata ;)))

    ReplyDelete
  4. nova četkica, odnosno novi dizajn bočice, a time i nova četkica i formula essence colour and go lakovi su GROZNI !!
    koja šteta što su to napravili. puno je lakše raditi sa užim četkicama.

    ReplyDelete