Avon Magic Effects - Lace



Avon Magic Effects linija je sastavljena od nekoliko različitih podkolekcija, tako da među njima možete naći sve ono što nema u ovim "redovnim" kolekcijama. Tu su mat lakovi, oni sa pješčanim/teksturisanim završetkom, gliter lakovi itd. Ja ću vam danas pisati o pet nijansi iz Magic Effects kolekcije zajedničkog naziva Lace/ Čipka.



Na slici već vidite da se radi o lakovima koji se sastoje od raznobojnog glitera. Ali, to nije onaj gliter koji se presijava i vrišti sa noktiju već nešto suptilniji, razigraniji, savršen za proljetne kombinacije sa svijetlim/pastelnim lakovima.  
U skladu sa tim, ja sam ih za potrebe ovog posta kombinovala sa bijelom podlogom jer se tu najbolje vidi šta se sve krije u ovim šarenim bočicama. Izuzetak je Lovely Lace koji sam stavila preko Avon Matte - Grey Perfect. Moram reći da, iako na prvi pogled djeluju krcati gliterom, na nokat se u jednom sloju prenese svega nekoliko šljokica. Tako da sam ih nanosila u dva deblja sloja tapkajući četkicom dok sav gliter ne ostane na noktu. Ovo je posebno izraženo kod Pretty Pastels nijanse, koju uprkos tome obožavam jer je prekrasna kombinacija nježnih pastelnih boja. Pretty Pastels i Lovely Lace gliteri se nalaze u providnoj bazi, dok je kod ostalih prisutno i malo boje u skladu sa bojom šljokica. Nisam sigurna da li je tako trebalo da bude, ili je ipak gliter pustio boju. 
Jako brzo se suše tako da nije potrebno praviti velike vremenske razmake između slojeva. 

Delicate Pink


























Pretty Pastels



























Perfect Purple


















Beautiful Blue



















Lovely Lace




















Na svaku sliku možete kliknuti da je povećate. 
Kao što rekoh, sve nijanse sam nanije u dva deblja sloja preko bazne boje. Na slikama nemam nadlak pa se možda negdje vide manje neravnine. 
Fotografije su napravljenje na dnevnom svjetlu. 

I da, teško se skidaju, kao i svi gliteri, pa preporučujem skidanje pomoću folije. Ukoliko skidate gliter trljanjem i struganjem rizikujete da oštetite nokatnu ploču, ili još gore, zamrzite šljokičaste lakove :D.

Jeste li probali neki od ovih lakova? S kojom bojom biste ih Vi kombinovali? 


*PR uzorak

3 comments

  1. Mnogo su lepi!Narucila sam ovaj poslednji jedva cekam da mi stigne!!!
    Blog ti je divan,novi sam clan,i volela bih da i ti pogledas moj blog i uzvratis ako zelis 😘😘
    beautyqueen000.blogapot.rs

    ReplyDelete