Neon Orange Studs

U zadnjem paketiću koji sam dobila od KKCenterHK su bile i narandžaste neon nitne NNAIL-DRN773 zbog kojih ću nakratko da podsjetim i sebe i vas na neke ljetne boje. Čim sam ih vidjela imala sam ideju na koji način da ih iskombinujem...

In the last package I received from KKCenterHK where these neon orange nail studs NNAIL-DRN773  for which I will briefly remind us to some summer colors. As soon as I saw these studs I had an idea how to combine them...





Kao podlogu za ove neon zvjezdice koristila sam Gabrini Neon 03 i Flormar 2012 br. 447 koji je inače nešto ljubičastiji nego što izgleda u ovoj kombinaciji. Htjela sam da mi linija na sredini bude precizna pa sam na lijevoj ruci (na slikama) koristila selotejp, ali na kraju su preciznije ispale linije koje sam radila slobodnom rukom na desnoj ruci :D.

Base colors for this studs was Gabrini Neon 03 and Flormar 2012 No. 447 which is more purple than it looks in this combination. I wanted a precise line on the center of each nail so I used scotch tape on my left hand, but at the end the right one I did with free hand looked better :D. 



Na slikama, pored navedenih lakove imam i sloj Golden Rose Gel Look nadlaka.
A što se tiče samih nitni, jako su jednostavne za upotrebu, imaju zakrivljen oblik koji odgovara obliku nokta i ukoliko ih stavite na još uvijek svjež lak potrajaće na noktima dok ne poželite da ih skinete. Meni traju već tri dana i sve su na broju.

To je odprilike sve što sam vam htjela reći i pokazati u ovom postu...
Puno pozdrava do sledećeg puta ;)

P.S. Ukoliko vam se sviđaju ove nitne ili nešto drugo na KKcenterhk možete iskoristiti 10% popusta na kupovinu. Samo ukucajte "COMN10" u prostor za kod prilikom plaćanja i to je to.

I used Golden Rose Gel Look top coat to seal the whole design.
As for the studs, they are very easy to use with that curved shape which matches the shape of the nail and if you apply them on wet nail polish they will last on your nails until you wish to remove them. I have them for three days already. 

That's pretty much everything I wanted to say and show to you in this post, so...  
Till next time :)

P.S. If you like these studs or anything else from KKCenterhk you can use a 10 % coupon code. Just enter "COMN10" on your checkout and that's it.  

8 comments